Για να είναι ο ηγέτης της ιατρικής αναλώσιμης βιομηχανίας

Αρχική Σελίδα

Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd

Είμαι Online Chat Now
Κίνα Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας φέτος και τα μεγάλα προϊόντα. Ο, τιδήποτε χειρουργικός πακέτα ή ασθενής ντύνει, χρησιμοποιούμε καθημερινά. Του χρόνου θα κάνουμε μια νέα διαταγή για το εμπορευματοκιβώτιο.

—— Winston Mcewan

Οι ευχαριστίες για την προστατευτική φόρμα σας, ασπίδα προσώπου, εσθήτα απομόνωσης, μας βοηθούν πολλή για να παλεψουν ενάντια στα covid-19. Το καλύτερο της υγείας!

—— Κισσός

Ο πολύ επαγγελματικός προμηθευτής, μπορεί να παρέχει ποικίλα χειρουργικά προϊόντα, η κοινή προδιαγραφή είναι αρκετή, και τύπωσε το λογότυπό μου στη συσκευασία θαυμάσια.

—— Eric Boateng

Αυτή η αμοιβαία συνεργασία στο τέλος για περίπου 3 έτη, και τα χειρουργικά πακέτα και υπηρεσία παρέχουν ότι είναι αναμενόμενος. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

—— Giorgi Mezvrishvili

Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd

Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd
Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd
Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd
Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd
1 2 3 4
YOSHIELD ιατρικός Ιατρική έκθεση του Ντίσελντορφ Έκθεση καντονίου
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : COem
Αριθμός Υπαλλήλων : 160~200
Ετήσιες πωλήσεις : 4000000-7000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2014
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η ΙΑΤΡΙΚΉ Co. ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ HENAN YOSHIELD, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στα προϊόντα Ε&Α, παραγωγής και πώλησης μίας χρήσης ιατρικά και τα προστατευτικά προϊόντα., καθιερωμένος το 2014. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στη κομητεία Changyuan, επαρχία Henan, η οποία καλείται «σπίτι των υγειονομικών υλικών». Τώρα έχουμε γίνει ένας από τον κύριο κατασκευαστή πακέτων προσαρμογής χειρουργικό στην Κίνα.

 

Με το νεώτερο εξοπλισμό παραγωγής στον κόσμο. Έχει το κέντρο αποστείρωσης EO του και έχει τον αυστηρό έλεγχο της παραγωγής και της αποστείρωσης. Οι προμηθευτές πρώτης ύλης μας έχουν περάσει την αναθεώρηση Medline και βασικός, και η ταινία τομών είναι από τα προϊόντα της 3M. Κυρίως παράγει και παρέχει τα μίας χρήσης μη υφανθε'ντα προϊόντα, όπως το χειρουργικό πακέτο drape, χειρουργικές εσθήτες, τρίβει τα κοστούμια, το θερμαίνοντας κάλυμμα, την κάλυψη εξοπλισμού και το πιάτο νεφρών.

 

Επειδή είμαστε ενσωματωμένη επιχείρηση και με τη βιομηχανία και εμπορικές συναλλαγές, έχουμε περισσότερα πλεονεκτήματα στο εμπόριο. Εγκρινόμαστε από το κράτος οικονομικό και την εμπορική Επιτροπή, τη γενική διοίκηση της εμπορικής εισαγωγής επικύρωσης τελωνείου και τα δικαιώματα εξαγωγής. Έχουμε ένα ισχυρά οικονομικά ίδρυμα και ένα δίκτυο των σχέσεων, μια περιεκτική τεχνική επάνδρωση, και χτίζουμε μια από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία προσεκτικά. Μπορούμε να παρέχουμε το καλύτερο για την αποστολή σας εισαγωγών και εξαγωγής, τις διαδρομές αέρα και τον τελωνειακό δασμό που πληρώνονται εξ ονόματος της ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών.

 

 

Πλεονέκτημα:

 

1. Πρότυπα παραγωγής

 

Καταρχάς, όλα τα προϊόντα της επιχείρησης επιθεωρούνται και ελέγχονται σύμφωνα με τα πρότυπα EN13795, με ένα καθαρίζοντας εργαστήριο 100.000 τετραγωνικό μετρητών (κατηγορία 8 του ISO), το μικροβιολογικό εργαστήριο και το φυσικό εργαστήριο.

 

2. Περιβαλλοντικός

 

Το εργοστάσιό μας είναι 600 χλμ μακριά από το λιμένα Qingdao. Διαρκεί περίπου 8 ώρες στο θαλάσσιο λιμένα. Ο, τιδήποτε προμήθεια, κόστη εργασίας, ή διοικητικές μέριμνες και μεταφορά πρώτης ύλης, κομητεία Changyuan παρέχει τους άφθονους πόρους και το ανώτερο περιβάλλον για να εξασφαλίσει τη ικανότητα παραγωγής μας.

 

3. Προσωπικό

 

Οι εργαζόμενοι στη κομητεία Changyuan έχουν κατάσχει σταθερά όλες τις δεξιότητες παραγωγής και εξοικειώνονται με την προδιαγραφή των παραγωγών, εξασφαλίζουν την ποιότητα και την παράδοση των προϊόντων.

 

4. Εμπειρία

Αυτή τη στιγμή, έχουμε περισσότερους από 100 πελάτες από Google, την έκθεση, Alibaba, και άλλη πλατφόρμα B2B. Οι ετήσια πωλήσεις είναι πάνω από 4 δολάρια millione. Οι πλούσιοι δοκιμάζουν στην ιατρική βιομηχανία αναλωσίμων έχουν κάνει YOSHIELD ένα νέο αστέρι στην αγορά.

Αναπτυγμένοι όλο και περισσότερους πελάτες, έχουμε μια μεγάλη γνώση των χρησιμοποιώντας συνηθειών και των προφυλάξεων στις ξένες αγορές. Τώρα καθιερώσαμε δύο επιχειρηματικές μονάδες για να κάνουμε τα διαφορετικά προϊόντα.

 

Θα σας παρουσιάζαμε τα όλα πλεονεκτήματα και άριστα προϊόντα μας εάν υπάρχει μια πιθανότητα να συνεργαστεί. Επιθυμήστε τα προϊόντα ότι μας μπορούν να φθάσουν σε περισσότερες χώρες, να δημιουργήσουν περισσότερη αξία, και YOSHIELD μπορεί να είναι ο ηγέτης της ιατρικής αναλώσιμης βιομηχανίας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Derek Zhang

Τηλ.:: 86 15038207822

Φαξ: 86-371-53319639

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Μίας χρήσης χειρουργικά πακέτα

Μίας χρήσης χειρουργικό υφαμένο Γ Caesarean χειρούργων τμήμα Drape πακέτων μη συμπεριλαμβανόμενο

Μίας χρήσης χειρουργικά πακέτα Hygeinic, γενική παράδοση αποστειρωμένο χειρουργικό Drapes

Πληγών προσοχής αγγειογραφίας ξηρά δροσερή αποθήκευση χειρουργικών επεμβάσεων διαδικασίας πακέτων ιατρική

Χειρουργικά πακέτα διαδικασίας υγειονομικής περίθαλψης, γόνατο Arthroscopy μίας χρήσης υπομονετικό Drapes

Μίας χρήσης χειρουργικό Drapes

Αποστειρωμένη χειρουργική δημιουργία ανοιγμάτων στο κτιριακό έδαφος παράδοσης Drapes Cesarean νοσοκομείων με τη χειρουργική ταινία

Υφαμένη SSP φύλλων νοσοκομείων ανώτερων ακροτήτων χεριών μίας χρήσης μη ελασματοποίηση

Καρδιαγγειακά απορροφητικά υλικά καρδιών ασφάλειας Drapes διάσπασης μίας χρήσης χειρουργικά

Υπομονετικό θερμαίνοντας κάλυμμα

Το πλήρες ιατρικό θερμαμένο κάλυμμα σώματος κρατά τη ροή αέρος θερμοκρασίας σώματος διευθετήσιμη

Το παιδιατρικό υπομονετικό θερμαίνοντας κάλυμμα παρέχει την πλήρη πρόσβαση σώματος ζεστασιάς παιδιών

Αναγκασμένος - υπομονετικές θερμαίνοντας συσκευές αέρα στη Temp πυρήνων λειτουργούντων δωματίων κανονική κονσέρβα

Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Μίας χρήσης χειρουργικά πακέτα προμηθευτής. © 2019 - 2023 disposablesurgicalpacks.com. All Rights Reserved.